oferte Paste 2024 Bulgaria | Paste 2024 Bulgaria | oferte litoral 2024 Bulgaria | Litoral 2024 Bulgaria
oferte Litoral 2024 Bulgaria | oferte litoral Bulgaria| Oferte Paste 2024 Bulgaria | Paste 2024 Bulgaria

litoral 2024 Albena, Bulgaria litoral 2024 Nisipurile de Aur, Bulgaria litoral 2024 Constantin si Elena, Bulgaria litoral 2024 Obzor, Bulgaria litoral 2024 Duni, Bulgaria

oferte Paste 2024 Bulgaria

oferte Paste 2024 Romania

vacante la tratament

vacante la Predeal

vacante la Sinaia

vacante la Busteni


curs valutar

Call center

Tel. mobil :
0723 409 830 ORANGE
sau pe formular
office@camitravel.com


vacante romantice Romania

vacante cu copii

vacante la SPA
CAMI TRAVEL
agentie de turism

Oferte speciale

Tel. mobil :
0723 409 830 ORANGE

Oferte speciale
Agentie recomandata de
portal de turism

Index > Romania > Munte Romania > Sibiu, comuna Cartisoara > Casa Mosului 4*
Casa Mosului 4 * Cartisoara

Pensiunea Casa Mosului 4* din Cârtisoara situatã în imediata apropiere a centrului comunei, te întâmpinã cu ospitalitatea specificã zonei de munte. Oamenii pe care îi veti întâlni aici, mâncarea si bãuturile traditionale de cea mai bunã calitate precum si conditiile de cazare de 4 stele vor crea atmosfera de recreere, confort, liniste si relaxare pe care le-ati dorit.
cazare Casa Mosului 4 * Cartisoara

Pensiunea Casa Mosului **** oferã conditii de cazare si masa deosebite (mic dejun, pranz, cina).Se gateste intotdeauna proaspat si doar pentru oaspetii din pensiune. Marea majoritate a produselor sunt de casa si din zona noastra.


cazare Casa Mosului 4 * Cartisoara
Capacitatea pensiunii este de 11 locuri. Pensiunea este structuratã astfel:
Parter
Mansardã

Parterul este compus din: living, spatiu pentru luat masa si lounge dotat cu semineu cu focar deschis, TV-cablu, internet wireless, CD/DVD-player, bucãtãrie complet utilata, 2 bãi.

Spatiul livingului este armonios împãrtit, semineul cu focar deschis si scara din busteni care urcã la mansardã reprezentând elemente cu greutate, care creazã o ambiantã primitoare.

Elementul rustic predominã în design-ul interior fãra a fi însã din abundentã. Obiectele rustice au o valoare istoricã realã si sunt fãcute manual de cãtre un mestesugar înzestrat.

Bucãtãria este complet utilatã: aragaz, cuptor cu microunde, cafetiera, frigider, masa de lucru, vesela, prãjitor pâine.


Mansarda este alcãtuitã din 5 camere: 2 camere matrimoniale, 2 camere cu 2 paturi si 1 camera cu 3 locuri. Fiecare camerã este dotatã cu baie proprie. Lenjeria de pat din puf de gasca. Trei dintre camere au balcon spre curtea interioarã cu o vedere deosebitã spre muntii Fãgãras. Toate camerele sunt dotate cu lcd / cablu-tv / internet wireless.

Partea de la intrare este pavatã cu piatrã de râu si faciliteazã parcarea a 5 masini. Curtea este plinã de verdeata si pomi fructiferi : meri, peri, pruni, ciresi, nuci, plante si flori deosebite, toate fiind întretinute cu apa rãcoroasã de la fântâna din curte. Curtea are o suprafatã de 1.100 mp.

Aerul curat specific zonei te îndeamnã sã folosesti foisorul si barbeque-ul de afarã, sã-ti faci somnul de amiazã în hamac, sã citesti o carte sau sã stai la o poveste cu prietenii pe terasã.
In Pensiunea Casa Mosului nu se fumeaza dar se poate fuma in afara pensiunii pe terasa.

INDIVIDUAL

TIPUL CAMEREI

TARIFE CAZARE 2015

SINGLE

STANDARD


150 LEI

 

DUBLA

STANDARD


165 LEI

 

TRIPLA

STANDARD

225 LEI

La Casa Mosului se serveste si masa dupa cum urmeaza: mic dejun 20lei/pers., pranz 35lei/pers.(3 feluri), cina 25lei/pers.(2 feluri). Se gateste intotdeauna proaspat si doar pentru oaspetii din pensiune. Marea majoritate a produselor sunt de casa si din zona noastra.

 

Copyright © 2022 Cami Travel.com
litoral Romania, litoral Bulgaria

Agentia de turism Cami Travel - sector 2, Bucuresti. Program: 09.00 - 23.00
Telefon mobil: 0723.409.830
E-mail: office@camitravel.com | www.camitravel.com si www.camitravel.ro
Licenta turism nr: 1023 din 31 ianuarie 2019 (licenta veche nr. 7081 din 24 februarie 2014) | agentie de turism recomandata de InfoTravelRomania
Polita asigurare nr: 2711 din 13 martie 2018 - German Romanian Assurance valabila 14 martie 2018 - 13 martie 2019
Brevet turism nr: 21878/ 13 septembrie 2012
A.N.S.P.D.C.P. nr. | Tel verde Autoritatea Nationala pentru Turism: 0800 868 282 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro

Acceptam tichete de vacanta! Agentia de turism CAMI TRAVEL are incheiate contracte de afiliere cu SODEXHO PASS, EDENRED ROMANIA (Ticket Vacanta) si CHEQUE VACANCES (UP ROMANIA).
tichete de vacanta tichete de vacanta vouchere de vacanta Romania
Daca va hotarati sa faceti rezervarea, dupa ce va confirmam disponibilitatea camerei, va trimitem factura proforma si contractul, va rugam sa semnati ultima pagina a contractului, sa o trimiteti pe e-mail semnata (faceti o poza cu telefonul si o trimiteti.).
Plata se face in contul firmei sau cash, in momentul platii primiti voucherul si factura fiscala. Trebuie sa printati voucherul si cu el va prezentati la cazare. Pentru acte avem nevoie de nume si prenume turisti si datele persoanei pe care vom face rezervare (nume, prenume, CNP, serie si numar CI, adresa).