oferte Revelion 2024 Romania | oferte Craciun 2023 Romania | oferte Craciun 2023 Bulgaria | Revelion 2024 Bulgaria
oferte Revelion 2024 Romania | oferte Craciun 2023 Romania | oferte Craciun 2023 Bulgaria | Revelion 2024 Bulgaria

litoral 2024 Albena, Bulgaria litoral 2024 Nisipurile de Aur, Bulgaria litoral 2024 Constantin si Elena, Bulgaria litoral 2024 Obzor, Bulgaria litoral 2024 Duni, Bulgaria

oferte Revelion 2024 Romania

oferte Craciun 2023

vacante la tratament

vacante la Predeal

vacante la Sinaia

vacante la Busteni


curs valutar

Call center

Tel. mobil :
0723 409 830 ORANGE
sau pe formular
office@camitravel.com


vacante romantice Romania

vacante cu copii

vacante la SPA
CAMI TRAVEL
agentie de turism

Oferte speciale

Tel. mobil :
0723 409 830 ORANGE

Oferte speciale
Agentie recomandata de
portal de turism

Index > Romania > Statiuni balneare Romania > Amara > Hotel Lebada 2*
Hotel Lebada 2* din Amara

Oferte speciale 2017 | Tarife cazare 2017 |

Complexul hotelier LEBADA clasificat la doua stele are o capacitate de 944 de locuri, repartizate in doua corpuri de cazare si dispune de camere single, duble si apartamente. Baza de tratament si spatiul pentru servirea mesei se gasesc tot in incinta complexului. Totodata hotelul dispune de sali de conferinte, bar, restaurant, biblioteca, sala de fitness si o moderna plaja situata pe malul lacului Amara.

Hotelul are in dotare o plaja terapeutica autorizata si monitorizata anual de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica prin analize fizico-chimice si bacteriene la apa de imbaiere, structurata pe plaja nudism barbati, femei si comun.

Factorii climaterici de cura sunt apa puternic mineralizata din lacul Amara si namolul sapropelic recomandat in tratamentele reumatismale, ginecologice, dermatologice, pareze si paralizii, afectiuni neurologice periferice si altele.

Elementul de baza de la Amara este namolul. Dupa conditiile de formare si proprietatile fizico-chimice generale, acesta face parte din namolurile de lacuri continentale si are un continut de 39% substante organice, 41% substante minerale si 20% apa. Rezerva namolului terapeutic, onctuos, negru-verzui, care in contact cu aerul devine cenusiu, a fost evaluata la 409.860 mc. Practic insa namolul, cu un strat in lac de 0,03 m, pana la 1,10 m este inepuizabil, datorita modului sau de formare: in fiecare an, de la inceputul lunii iunie, plantele acvatice si microorganismele impreuna cu vegetatia de stufaris, precum si cu elementele anorganice foarte marunte aduse de vant, cad in lac. In contact cu apa putrezesc, transformandu-se in namol sapropelic. Primele cercetari microbiologice au fost efectuate in 1904 de catre prof. Paul Bujor, iar studii sistematice asupra florei si faunei - de catre cercetatori din cadrul Institutului de balneologie si fizioterapie.

Namolul sapropelic, apa lacului si climatul - excitant de stepa sunt principalii factori terapeutici ai statiunii balneoclimaterice Amara.
Tratamentul - se asigura in baza de tratament proprie, aflata in incinta hotelului, amplasata pe doua nivele (parter si etaj).

Asiguram in intervalul de luni pana vineri, intre orele 8.00 - 16.00 doua proceduri diferite (minim 28 de proceduri), una de hidroterapie (baie cu namol la cada, baie minerala, impachetare cu namol si altele) si o procedura de electroterapie, fizio sau kinetoterapie la indicatia medicului curant.

Procedurile de hidroterapie se asigura cu apa minerala din lacul Amara, care este incalzita si distribuita la cazile din baza de tratament, iar procedurile cu namol sapropelic sunt asigurate cu namol extras din lac de angajatii Administratiei Nationale “APELE ROMANE” - Administratia Bazinala de Apa Buzau - Ialomita si livrat, cu factura, in baza contractelor incheiate. Namolul sapropelic este depozitat in bazine de namol din care zilnic, prin instalatii specifice, este transferat in functie de numarul de turisti, in bucataria de namol. De aici, incalzit la o anumita temperatura (indicata de medicul specialist) este distribuit cu ajutorul pompelor, in baza de tratament, la cabinele pentru impachetare cu namol sau baie cu namol la cada.

Celelalte proceduri de electroterapie, fizio sau kinetoterapie sunt asigurate in cabine dotate cu aparatura medicala moderna asistata de asistenti medicali specializati in BFT.


AFECTIUNI CARE SE TRATEAZA
In baza de tratament se trateaza:
afectiuni reumatismele degenerative - spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze si polioartroze
afectiuni reumatismale inflamatorii - stari alergice articulare dupa reumatism articular acut sau dupa infectii de focar, spondilita anchilozanta
afectiuni reumatismale articulare-tendinoze, tendo-mioze, tendoperiostoze, periartrita scapulohumerala
afectiuni posttraumatice - dureri articulare posttraumatice, recuperare dupa imobilizari in aparat gipsat, recuperari dupa operatii pe muschi, articulatii si oase, entorse si luxatii
pareze si paralizii posttraumatice ale membrelor, polineuropatii, sechele dupa poliomielita
afectiuni neurologice periferice, nevralgii, neuropatii cu diverse cauze, pareze si paralizii de nervi periferici, polinevrite
afectiuni ginecologice - metroanexita cronica, sterilitate secundara, insuficienta ovariana.

Cele mai importante proceduri sunt cele cu factori sanogeni naturali, respectiv apa mineralizata si namolul sapropelic. Procedura “baie cu namol la cada” (cea mai solicitata) se efectueaza in cabinele dotate cu cazi de fonta emailate recordate la reteaua de canalizare care se alimenteaza cu apa minerala din lac, incalzita in boilere de inox in centrala termica. In aceste cazi, la recomandarea medicului specialist, se adauga 10 kg de namol sapropelic incalzit si el in bucataria de namol “la temperatura de 40oC”. Timpul de sedere a pacientulul in cada cu namol este mentionat pe fisa de tratament si poate fi de la 5 la 15 minute in functie de recomandarea medicului curant. Pacientii sunt supravegheati de baiesi (infirmieri) si de o asistenta BFT.

Impachetarea cu namol sapropelic este o alta procedura importanta care consta in asezarea pacientilor pe paturi speciale din lemn acoperite cu paturi si folie PVC. Dupa ce pacientii sunt unsi cu namol sunt infasurati cu un cearceaf,folie si patura si in functie de recomandarea medicului curant pot efectua de la 5 la 15 minute / procedura, dupa care, la dusul cu apa minerala din lac, pacientii vor indeparta stratul de namol si vor merge la camera pentru a ramane cel putin o ora in camera, numai in acest fel tratamentul este extrem de benefic.

Se poate constata ca o procedura poate dura de la 5 la 15 minute in serii de cate 12 persoane pentru baie cu namol la cada si 12 persoane pentru impachetarea cu namol. Intr-o zi se pot efectua circa 300 proceduri de bai cu namol la cada, circa 300 proceduri de impachetari cu namol si 280 proceduri bai minerale la cada.

Baza de tratament tot in zona de hidroterapie este dotata cu 4 bai galvanice cu patru celule (doua pentru picioare , doua pentru maini) - care sunt alimentate, de asemenea, cu apa din lac. Timpul de executie al acestei proceduri variaza de la 3 la 10 minute, in functie de recomandarea medicului curant.

O alta procedura utilizata in special de persoanele care nu suporta baile cu namol este solux cu namol care consta in ungerea partiala (articulatii, zone de pe coloana vertebrala etc.) cu namol si uscarea cu lampi cu becuri ultraviolete, apoi indepartarea namolului cu apa minerala. Aceasta procedura poate dura de la 5 la 15 minute.

Programul bazei de tratament este de luni pana vineri, de la 08:00 la 16.00, dar uneori se poate prelungi in functie de solicitari la recomandarea medicului specialist.

REZULTATE OBTINUTE SI NOTORIETATE OBTINUTA
La Amara turistii revin in special pentru tratamentul cu factori naturali sanogeni, adica pentru namolul sapropelic si apa minerala din lacul Amara. Sunt persoane care sosesc aici in carucior si dupa un sejur de 18 zile pleaca in baston sau alte persoane, in special cei mai tineri (cu sechele dupa accidente) sosesc in carje si pleaca recuperati total.

Tratamentul cu namol si apa minerala este completat cu proceduri de electroterapie, masaj partial sau total si gimnastica medicala. Tot acest complex de proceduri permit de cele mai multe ori recuperarea pentru cel putin 6 luni de zile (pentru cei mai in varsta) sau chiar de un an de zile pentru cei mai tineri.

Sunt persoane care, la recomandarea medicului de familie sau medicul specialist din zona din care provin, vin la Amara, pentru preventie a afectiunilor reumatismale, in special, tratamentul cu factori naturali reprezentand un act benefic de recuperare.

Situat in centrul Campiei Baraganului, intr-un parc dendrologic de 120 ha pe malul lacului AMARA, la 7 km de municipiul Slobozia si 125 km de Bucuresti, hotelul Lebada reprezinta o atractie deosebita pentru turistii sositi in statiune.

Cazarea este asigurata in camere single, duble si apartamente cu grup sanitar propriu. Schimbarea lenjeriei de pat se face la 5 zile, iar a prosoapelor la 2 zile. Curatenia in camere se asigura zilnic. Dezinfectarea grupurilor sanitare se realizeaza zilnic, cu material de intretinere, curatenie si dezinfectare. Se asigura apa calda dupa un program stabilit. Se asigura acces la televizoare in spatii special amenajate. Accesul la etajele superioare este asigurat de 4 lifturi cu o capacitate de 6 persoane fiecare. Lenjeria este spalata in spalatoria proprie ce functioneaza permanent, cu personal de specialitate. Incalzirea spatiilor de cazare precum si prepararea apei calde este asigurata de o central√£ termica proprie dotata cu cazane de ultima tehnologie.

Printre afectiunile terapeutice tratate aici se numara:
afectiuni ale aparatului locomotor
reumatism degenerativ, inflamator si articular
sechele posttraumatice
afectiuni neurologice periferice (pareze, paralizii, sechele dupa poliomielita)
afectiuni ginecologiceafectiuni asociate (dermatologice, endocrine, boli profesionale)

Succesul in tratarea afectiunilor este asigurat de accesibilitatea factorilor de mediu: apa sulfurata clorurosodica si puternic mineralizata a lacului Amara.


Oferte speciale Hotel Lebada 2* 2017 Amara

 1. O saptamana la Amara” - pachetul de servicii include :

 • Cazare in camera dubla (6 nopti)
 • Masa pensiune completa, meniu fix (6 zile)
 • Tratament* balnear (10 proceduri/pachet)

TOTAL pachet 650 lei / persoana

 1. Decada balneara” - pachetul de servicii include :

 • Cazare in camera dubla (9 nopti)
 • Masa pensiune completa - dieta (9 zile)
 • Tratament (14 proceduri/pachet)

TOTAL pachet 710 lei / persoana

 1. Relaxare, tratament si soare la Amara” - pachetul de servicii include :

 • Cazare in camera dubla (12 nopti)
 • Masa pensiune completa, meniu fix (12 zile)
 • Tratament* balnear (18 proceduri/pachet)

TOTAL pachet 1.080 lei / persoana

Procedura pentru tratament:

Tratamentul se ofera doar pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie !!!
Programele balneare sunt pentru camere duble.
Tarifele includ TVA dar fara taxele locale (statiune, etc).
Nota: In cazul modificarii tarifelor acestor programe de catre ANAT acestea vor fi actualizate automat.

Tarife cazare 2017 Hotel Lebada 2* Amara

HOTEL LEBADA **

 

01 mai - 31 octombrie

loc in dubla(lei/zi/pers)

camera
single
(lei/zi/pers)

Cazare camera standard 2 stele

45 lei

70 lei

Cazare camera confort 2 stele

70 lei

112 lei

Mic dejun (meniu fix in pensiune)

15 lei

Masa pensiune completa meniu fix (MD 15 lei + D 20 lei + C 15 lei)

50 lei

Masa fisa cont in salon restaurant

minim 50 lei / zi / persoana

Tratament 2 proceduri

20 lei

Cazare cu mic dejun inclus (MD - 15 lei) camera standard 2 stele

65 lei

85 lei

Cazare cu mic dejun inclus (MD - 15 lei) camera confort 2 stele

85 lei

125 lei

Cazare cu pensiune completa (MD 15 lei + D 20 lei + C 15 lei) standard 2 stele

95 lei

120 lei

Cazare cu pensiune completa (MD 15 lei + D 20 lei + C 15 lei) confort 2 stele

120 lei

157 lei

Cazare cu pensiune completa (dieta meniu fix) si tratament
(PC 50 lei + T 20 lei) standard 2 stele

116 lei

140 lei

Cazare cu pensiune completa (dieta meniu fix) si tratament

(PC 50 lei + T 20 lei) confort 2 stele

140 lei

180 lei

Cazare cu masa fisa cont si tratament (minim FC 50 + T 20 lei) standard 2 stele

115 lei

140 lei

Cazare cu masa fisa cont si tratament (minim FC 50 + T 20 lei) confort 2 stele

140 lei

180 lei

Mic dejun (meniu fix)

15 lei

Mic dejun copii (peste 6 ani impliniti)

15 lei

Pranz / Cina copii (peste 6 ani impliniti)

20 lei / 15 lei

Tratament* 3 proceduri ( numar proceduri 3+1 gratuita)

30 lei

Pat suplimentar

20 lei

Tarifele au TVA dar nu includ comisionul practicat de agentie si nici taxele de statiune

*Documente necesare pentru efectuarea tratamentului:

- bilet de trimitere de la medicul de famile /medicul specialist;

- card de sanatate activat sau adeverinta de la Casa de Sanatate Judeteana ;

- adeverinta de salariat / cupon de pensie / certificate de nastere in cazul copiilor

Zilele in care se acorda tratament in baza proprie sunt : Luni - Vineri

MD - mic dejun ; D - dejun ; C - cina  ; PC - pensiune completa (meniu fix); FC - fisa cont; T - tratament

Copyright © 2022 Cami Travel.com
litoral Romania, litoral Bulgaria

Agentia de turism Cami Travel - sector 2, Bucuresti. Program: 09.00 - 23.00
Telefon mobil: 0723.409.830
E-mail: office@camitravel.com | www.camitravel.com si www.camitravel.ro
Licenta turism nr: 1023 din 31 ianuarie 2019 (licenta veche nr. 7081 din 24 februarie 2014) | agentie de turism recomandata de InfoTravelRomania
Polita asigurare nr: 2711 din 13 martie 2018 - German Romanian Assurance valabila 14 martie 2018 - 13 martie 2019
Brevet turism nr: 21878/ 13 septembrie 2012
A.N.S.P.D.C.P. nr. | Tel verde Autoritatea Nationala pentru Turism: 0800 868 282 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro

Acceptam tichete de vacanta! Agentia de turism CAMI TRAVEL are incheiate contracte de afiliere cu SODEXHO PASS, EDENRED ROMANIA (Ticket Vacanta) si CHEQUE VACANCES (UP ROMANIA).
tichete de vacanta tichete de vacanta vouchere de vacanta Romania
Daca va hotarati sa faceti rezervarea, dupa ce va confirmam disponibilitatea camerei, va trimitem factura proforma si contractul, va rugam sa semnati ultima pagina a contractului, sa o trimiteti pe e-mail semnata (faceti o poza cu telefonul si o trimiteti.).
Plata se face in contul firmei sau cash, in momentul platii primiti voucherul si factura fiscala. Trebuie sa printati voucherul si cu el va prezentati la cazare. Pentru acte avem nevoie de nume si prenume turisti si datele persoanei pe care vom face rezervare (nume, prenume, CNP, serie si numar CI, adresa).