oferte Paste 2024 Bulgaria | Paste 2024 Bulgaria | oferte litoral 2024 Bulgaria | Litoral 2024 Bulgaria
oferte Litoral 2024 Bulgaria | oferte litoral Bulgaria| Oferte Paste 2024 Bulgaria | Paste 2024 Bulgaria

litoral 2024 Albena, Bulgaria litoral 2024 Nisipurile de Aur, Bulgaria litoral 2024 Constantin si Elena, Bulgaria litoral 2024 Obzor, Bulgaria litoral 2024 Duni, Bulgaria

oferte Paste 2024 Bulgaria

oferte Paste 2024 Romania

vacante la tratament

vacante la Predeal

vacante la Sinaia

vacante la Busteni


curs valutar

Call center

Tel. mobil :
0723 409 830 ORANGE
sau pe formular
office@camitravel.com


vacante romantice Romania

vacante cu copii

vacante la SPA
CAMI TRAVEL
agentie de turism

Oferte speciale

Tel. mobil :
0723 409 830 ORANGE

Oferte speciale
Agentie recomandata de
portal de turism

Index > Romania > Munte Romania
OFERTE MUNTE

Azuga Balea Lac Bran
Brasov
Busteni
Cheia
Moieciu si Fundata
Poiana Brasov
Predeal

Sambata de Sus Sinaia

Rasnov

Muntii Carpati, prin profilul de fortareata naturala, favorizeaza dezvoltarea tinutului, oferind populatiei autohtone siguranta si adapost. Conditiile naturale au permis statornicirea asezarilor omenesti inca din preistorie; cele mai vechi urme de locuire dateaza inca din paleoliticul mijlociu.

Cele mai vechi marturii ce atesta prezenta Branului in cadrul unor conflicte militare sunt din antichitate si se refera la razboaiele daco-romane. O parte a legiunilor romane, pornite din Moesia Inferior, trec in sud-estul Transilvaniei folosind pasul Branului. Dupa transformarea Daciei in provincie imperiala, autoritatile militare si administrative romane retin in continuare importanta strategica a trecatorii. In castrul de la Cumidava (Risnov) erau cantonate trupe romane ce controlau drumul Branului.

Zeci de mii de turisti sunt atrasi in fiecare an atat de mareata cetate, de frumusetea peisajelor cat si de legendele si misterele privindul pe contele Dracula a carui prezenta pare inca vie in inima oraselului din jurul acesteia .

Zona muntilor Apuseni ofera turistilor multiple puncte de interes turistic. O alta atractie turistica este Complexul carstic Sighisoara. Aici puteti vizita pestera de gheata, cea mai mare din Romania. Alte locuri care merita vizitate sunt: Pestera Huda lui Papura , Dealul cu melci, Pietrele Detunatei, Defileul Ariesului, etc.
Obiective turistice in imprejurimi: Ghetarul Scarisoara, Pestera Ursilor, Ghetarul Vartop, Coiba Mare, Coiba Mica, Izbucul Taut, Pestera Meziad, Pestera Focul Viu, Pestera Huda lui Papara, Cetatile Ponorului, Groapa Ruginoasa, Cascada Varciorog, Detunatele, Targul de fete de pe Muntele Gaina, Casa memoriala Avram Iancu, Muzeul Etnografic si de Arta Populara Lupsa, Manastirea Lupsa, Muzeul Aurului Brad, Galeriile Romane, Rosia Montana.
Munti:
- Muntele Gaina (de 1.484 m) - partial pe teritoriul judetului Alba (la 8 km sud-vest de Avram Iancu), pe platoul sau avand loc marea sarbatoare folclorica "Targul de fete", in fiecare an la 20 iulie;
- Muntii Bihor - (cu vf. Curcubata, de 1.849 m), cel mai inalt din Muntii Apuseni, (la 4-5 ore de Arieseni);
- Muntele Mare;
- Muntii Trascaului;
- Muntii sureanu - (cu vf. lui Patru de 2.130 m).

Pesteri:
- Complexul carstic Scarisoara - situat in Muntii Bihorului, (la 2-3 ore de Garda de Sus), este cea mai mare pestera cu gheata din Romania si printre putinele din lume si unicat in sud-vestul Europei situata la aceasta altitudine. Ghetarul are 18-20 m grosime si un volum de circa 75.000 m3, netopindu-se niciodata, desi are aproximativ 3.000 de ani);
- Huda lui Papara - situata la 2 ore de Salciua, este una din cele mai interesante pesteri din Muntii Apuseni - Trascaului ce se desfasoara de-a lungul a 2.000 m pe langa un parau subteran, cu lacuri si cascade, sali spatioase si sectoare inguste de mare spectaculozitate;    
- Ghetarul de la Vartop - langa Arieseni, la 1.300 m altitudine;
- Ghetarul de la Zgurasti; 

Poiana Brasov este recomandata in tratamentul nevrozei astenice, pentru stari de epuizare si surmenaj fizic si intelectual, pentru anemii secundare si boli endocrine (hipertiroidie benigna), pentru boli ale aparatului respirator (sechele ale pleureziei sau sechele virale sau ale pneumoniei bacteriene, pentru anumite forme de astm bronsic si de bronsita astmatiforma cronica).

Plecand din statiunea Poiana Brasov se poate ajunge la cabanele de pe Postavarul si Cristianu Mare,  precum si la cetatea taraneasca a Rasnovului, aflata la 14km distanta.

Obiective turistice in Poiana Brasov:
- plimbarile calare la Centrul de Echitatie (deschis zilnic intre 8.00 – 12.00 si 14.00 – 17.00), au o durata (de 1 – 3 ore, tariful fiind de aproximativ 30 RON/persoana;
- plimbarile cu trasura costa 70 RON/ora;
- excursiile pe Postavarul, la Cetatea Taraneasca ( Rasnov (12 km), Castelul Bran (30 km), Brasov (12 km) )
- telecabine si gondole;
- partii amenajate.

Copyright © 2022 Cami Travel.com
litoral Romania, litoral Bulgaria

Agentia de turism Cami Travel - sector 2, Bucuresti. Program: 09.00 - 23.00
Telefon mobil: 0723.409.830
E-mail: office@camitravel.com | www.camitravel.com si www.camitravel.ro
Licenta turism nr: 1023 din 31 ianuarie 2019 (licenta veche nr. 7081 din 24 februarie 2014) | agentie de turism recomandata de InfoTravelRomania
Polita asigurare nr: 2711 din 13 martie 2018 - German Romanian Assurance valabila 14 martie 2018 - 13 martie 2019
Brevet turism nr: 21878/ 13 septembrie 2012
A.N.S.P.D.C.P. nr. | Tel verde Autoritatea Nationala pentru Turism: 0800 868 282 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro

Acceptam tichete de vacanta! Agentia de turism CAMI TRAVEL are incheiate contracte de afiliere cu SODEXHO PASS, EDENRED ROMANIA (Ticket Vacanta) si CHEQUE VACANCES (UP ROMANIA).
tichete de vacanta tichete de vacanta vouchere de vacanta Romania
Daca va hotarati sa faceti rezervarea, dupa ce va confirmam disponibilitatea camerei, va trimitem factura proforma si contractul, va rugam sa semnati ultima pagina a contractului, sa o trimiteti pe e-mail semnata (faceti o poza cu telefonul si o trimiteti.).
Plata se face in contul firmei sau cash, in momentul platii primiti voucherul si factura fiscala. Trebuie sa printati voucherul si cu el va prezentati la cazare. Pentru acte avem nevoie de nume si prenume turisti si datele persoanei pe care vom face rezervare (nume, prenume, CNP, serie si numar CI, adresa).